Agenda

Januari
ma di wo do vr za zo
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Openingstijden

De speeltuin is geopend van 10:00 tot 20:00.

Speeltuin Badhoevedorp

Contributie via machtiging

De speeltuin wil graag via automatische incasso de contributie innen. Help de speeltuin en print het formulier en stuur of lever het in bij de speeltuin.

De speeltuin in Badhoevedorp is de ideale plek voor kleuters en de jonge jeugd in de leeftijd van 3 tot 15. Met een grote hoeveelheid speeltoestellen kunnen ze wel een uurtje of wat bezig zijn. Voor de ouders zijn er bankjes en tafeltjes met goed zicht op de spelende kinderen.

Met Ton als beheerder is het winkeltje van april tot november gedurende weekdagen geopend en is er dus de mogelijkheid een kleine versnapering aan te schaffen. Het verenigingsgebouw op het terrein van de speeltuin kan gehuurd worden voor verjaardagen en kinderpartijtjes.

De speeltuinvereniging organiseert enkele grote evenementen waaronder

Winterslaap
De speeltuin blijft gewoon open maar Ton, onze beheerder, zal niet meer aanwezig zijn. Vandaar een beroep op eenieder om in de speeltuin geen rommel achter te laten. Als vrijwiliggers doen we ons best de speeltuin netjes te houden, maar opruimen is niet onze hobby!

Vawege de Corona maatregelen kunnen we vooralsnog geen grootschalige activiteiten plannen. Tekenles, tennisles, en knutselles gaan echter wel gewoon door.

 

We gaan weer knutselen

Dat is lang geleden! We hebben de knutsellessen in de speeltuin toch weer opgepakt. Volgend weekend 28 november om 10.00 uur gaan we sinterklaas knutsels maken. We maken een Sint, paard, stoomboot of pietje op een potlood. Ook kun je een Sint of Pietje van een piepschuimkegeltje maken. Hier gebruiken we klei voor. Kosten 7,50 euro.

Met de oudere kinderen gaan we om 13.00 uur surprises maken. Dus heb je je surprise nog niet af, kom dan met je cadeautje naar de speeltuin en samen maken we er dan een surprise om heen. We hebben allerlei materiaal in de speeltuin, maar het is wel handig om een lege doos mee te nemen. kosten 5,00 euro

Als je zaterdag mee wilt doen, stuur me dan even een mailtje (merbay@xs4all.nl) en vermeldt erbij of je mee wilt doen aan het knutselen of aan de surprises.

Misschien tot zaterdag in de speeltuin.

knutsel 2020